Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Timmerfabriek Hilberink
Deze timmerfabriek in Geesteren begon in 1993 als eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot bedrijf met ruim twaalf medewerkers. Er worden hier trappen, kozijnen en dakkapellen op maat gemaakt. Dus heb je een oud grachtenpand, of juist een nieuwbouwwoning, Hilberink stemt alles op de stijl van je huis en jouw smaak af. Je hebt keuze uit verschillende houtsoorten en kunt je daarover door Hilberink laten adviseren. Ook voor kozijn- en dakrenovatie of gevelbetimmering zit je hier goed.

Timmerfabriekhilberink.nl
(0546) 632334

Timmerfabriek Winkels en Evers
Bij Winkels en Evers in Vroomshoop stellen ze jouw wens centraal. Ze noemen zich dan ook een zeer flexibele timmerfabriek. Ze maken onder meer houten kozijnen, draaikiepkozijnen, hefschuifpuien, toogkozijnen, ramen, deuren, trappen en machinaal schaafwerk. Alles kan snel geleverd worden tegen scherpe prijzen. Wil je dat je houten kozijn of trap tevens bij je thuis wordt afgeleverd en gemonteerd, dan kan dat ook door Winkels en Evers worden gedaan.

Timmerfabriek-w-e.nl
(0546) 458668

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364

Boer Glas
Of het nu gaat om het zetten van nieuw glas, het vervangen van enkel glas door hoogwaardig isolatieglas, het omzetten van glas in lood naar isolatie glas in lood of het herstellen van een kapotte ruit, bij Boer Glas uit Zwolle doen ze het allemaal. Ze hebben diverse soorten isolatieglas, veiligheidsglas, glazen deuren, glazen achterwanden voor keukens en spiegels. Wil je eerst eens kijken hoe dat allemaal eruit ziet, dan kun je de showroom bezoeken.

Boerglas.nl
(038) 4600022