Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Timmerfabriek Van der Loos
In deze moderne timmerfabriek in Castricum worden kozijnen, ramen, deuren en glas op maat gemaakt. Dus ben je op zoek naar authentieke houten kozijnen met specifieke afmetingen, voor- of achterdeuren, binnendeuren of getoogde deuren, dan zit je hier goed. Maar je kunt er ook enkel glas laten vervangen door bijvoorbeeld dubbel glas, of brand- of zonwerend glas. Naast kozijnen, ramen en deuren maken ze balkonhekken, rechte trappen, dorpels, architraven, veranda-onderdelen, gootlijsten en boeidelen.

Timmerfabriekvanderloos.nl
(0251) 672126

PK Trappen
Voor zowel een functionele houten trap als voor een heuse blikvanger kan PK Trappen uit Opmeer je van dienst zijn. Het is de grootste houten trappenspecialist van Noord-Holland en het bedrijf beschikt over een eigen fabriek, montageteam en een ruime showroom van tweehonderd vierkante meter (alleen op afspraak geopend). Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en als je niet goed weet welke voor jouw trap geschikt is, kan iemand van het team van PK Trappen je daarbij adviseren. Ben je er al helemaal uit, dan kun je eenvoudig via de webshop een trap of trapstijlen bestellen.

Pktrappen.nl
(0226) 354756

De Glaswacht
De Glaswacht kun je inschakelen als je ruiten wilt aanschaffen, renoveren of vervangen. Je vindt er dubbel-, HR++ -, figuur-, inbraakwerend-, brandwerend, geluidswerend-, letselveilig- en doorvalveilig glas. De ervaren glaszetters kunnen voor je plaatsen of repareren. Ze hebben een 24-uurs service, dus fijn wanneer je onverhoopt glasschade hebt. Het bedrijf heeft een vestiging in Hoorn en in Schagen.

Deglaswachtnoordholland.nl
(0229) 29245402 (Hoorn)
(0224) 213554 (Schagen)

Deurencompleet
Deurencompleet in Purmerend is gespecialiseerd in het afhangen en leveren van stompe buitendeuren. Hier vind je een uitgebreid assortiment buitendeuren maar je kunt er ook de door jou aangeschafte deur laten passen en afhangen. Tevens is het in te schakelen voor plaatsing van een meerpuntssluiting (driepuntssluiting) in een bestaande nog goede buitendeur. Via de website kun je al bekijken wat een nieuwe voor- of achterdeur gaat kosten. Prijzen zijn inclusief montage.

Deurencompleet.nl
06 30564836