Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen.

Timmer en Trappenbedrijf van Kooten v.o.f.
Hier kun je terecht voor vaste trappen van hout. Ze worden in de eigen fabriek in Almere gemaakt waar je onder meer kunt kiezen uit de houtsoorten: vuren, grenen, mahonie, essen, merbau, iroko, jatoba, berken, esdoorn, eigen en beuken. Behalve trappen is dit tevens het adres voor complete kozijnen, ramen, deuren en toebehoren. Denk aan draai/kiep kozijnen, schuifpuien, tuindeurkozijnen en draai raamkozijnen. Zowel van hout als van kunststof!

Vankootenvof.nl
(036) 5244684

Starkozijn v/d Vecht BV
Ben je al het onderhoud beu en ga je voor kunststof, dan is het een aanrader eens bij Starkozijn v/d Vecht in Lelystad te kijken. Ze zijn specialist in kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. Daarbij kunnen ze tevens horren, zonwering voor binnen en buitenzonwering als screens, zonneschermen en rolluiken leveren en bevestigen. Je wilt natuurlijk niet boren in je kunststof kozijnen, daarom handig wanneer Starkozijn v/d Vecht de montage van zonwering meteen meeneemt als ze je kozijnen plaatsen.

Starkozijnflevoland.nl
(0320) 219234

Glas Compleet BV
De naam zegt het al, een compleet adres voor al je glas. Enkel glas laten vervangen door isolatieglas, het laten plaatsen van een hardglazen douchedeur, balustrade, keukenachterwand of een pui of je ruiten laten repareren. Voor alle glaszetwerkzaamheden kun je Glas Compleet inschakelen. Ze zijn onder meer gevestigd in Dronten, Lelystad en Almere.

Glascompleet.nl
(036) 5467367

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364