Ben je op zoek naar een klik PVC vloer? En wil je weten wat de voordelen daarvan zijn? Bij Floer kunnen we je er alles over vertellen. Floer lanceerde begin dit jaar tien nieuwe eiken kleuren, vier nieuwe kleuren tegels en een volledig nieuwe collectie: het Floer ComfyClick Visgraat PVC.

Hoog tijd om de collecties onder de loep te nemen en de voordelen van click PVC te ontdekken.

Waarom click PVC?

Click PVC is populair. Maar waarom is het een hype? En wat zijn de voordelen van deze vloeren? Een groot voordeel van een PVC vloer is de waterbestendigheid. Een PVC vloer bestaat uit kunststof, waardoor ze in iedere ruimte gelegd kunnen worden. Ook in de badkamer en de keuken! Dit kan ook met een plak PVC vloer. Maar de ondergrond moet dan wel zeer egaal zijn. Is dit niet het geval? Dan is het belangrijk om de ondergrond te (laten) egaliseren. We raden aan om dit door iemand te laten doen die hier enigszins ervaring mee heeft.

Een ComfyClick PVC vloer kun je zelf leggen dankzij de handige click verbindingen van Floer! Deze verbinding is vergelijkbaar met een laminaat klikverbinding. Makkelijk zelf te leggen en 100% waterbestendig!

Het schoonmaken van deze vloeren is heel makkelijk. Regelmatig stofzuigen en dweilen zal er voor zorgen dat jouw vloer prachtig blijft. Daarnaast is de slijtlaag van het Floer ComfyClick PVC extra sterk, hierdoor wordt de vloer extra goed beschermd tegen kleine beschadigingen van zand en/of kleine steentjes. De click PVC collecties zijn met een matte laag afgewerkt en hebben een voelbare eiken houtstructuur.

Wat zijn de voordelen van click PVC?

Naast de waterbestendigheid en de klikverbinding van deze PVC vloeren zijn er nog meer voordelen! De ComfyClick vloeren hebben een ‘rigid mineraal core’ tussenlaag. Hierdoor zijn ze erg stabiel en blijven ze goed liggen. Zoek je een vloer die waterbestendig is, je zelf kunt leggen en geschikt is voor vloerverwarming? Dan zijn deze click PVC vloeren erg aan te raden!

De voordelen van click PVC op een rijtje

  • 100% waterbestendig
  • Zelf te leggen met de handige klikverbinding
  • Matte afwerking
  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • Voelbare houtstructuur
  • Realistische houtpatronen
  • Met extra sterke slijtlaag

De voordelen van click PVC zijn eindeloos. Wil je er nog meer over weten? Bekijk de drie ComfyClick PVC collecties van Floer!

Floer ComfyClick PVC
Floer ComfyClick Tegel PVC
Floer ComfyClick Visgraat PVC

www.floer.nl