Haar echte naam is Rosanna, maar we kennen haar als Billie Rose. Ze vlogt over haar leven met haar gezin, over mode, reizen en haar interieur. Je leest hier over haar zoektocht naar de perfecte vloer.

Begin dit jaar verhuisde ik met mijn gezin van de Prinsengracht in Amsterdam naar een nieuwbouw woning in hartje Utrecht. Een verhuizing van de ene bruisende stad naar de andere. Ik ging daarom op zoek naar een mooie vloer. Na heel wat googelen kwam ik tijdens deze online zoektocht het merk Floer tegen en ik was super verrast door het aanbod van hun mooie vloeren!

Visgraat Laminaat

Een mooie vloer bepaald natuurlijk de hele sfeer en look van een huis. Daarom was het voor ons een belangrijk onderdeel om op te oriënteren. We kozen voor een vloer van Floer omdat ik de voorkeur had voor een Nederlands merk met unieke vloeren die van een goede kwaliteit zijn. Of je nou op zoek bent naar een laminaatvloer, een pvc vloer of een houten parket vloer. Bij Floer hebben ze het echt allemaal. Ideaal want daardoor is er altijd wel een Floer die past bij jouw interieurstijl!

Ik werd al snel verliefd op een vloer uit de collectie Floer Visgraat Laminaat. Wat de doorslag gaf is dat de vloer echt een eyecatcher is, de rest van de inrichting hebben we vrij clean en rustig gehouden. We kozen voor de Mat Wit Eiken, een toffe kleur met karakter. We zijn inmiddels een half jaar verder en we zijn nog steeds zó blij met onze Floer Visgraat Laminaat. De kwaliteit is geweldig en iedereen denkt dat het een echte eiken visgraat vloer is.

Meer weten?

Wil je meer weten of de unieke collecties van Floer? Zoals het Floer Walvisgraat PVC of het Floer Landhuis Laminaat (32,8 cm breed!)?

Bezoek Floer.nl of volg ze op sociale media.