De nieuwe kleuren van de Landhuis Laminaat collectie

Floer gaat het nieuwe jaar in met een volledige vernieuwing van het Landhuis Laminaat. Alle kleuren zijn vervangen voor negen nieuwe kleuren en drie nieuwe variatie mogelijkheden, waar smal en breed met elkaar kan worden gecombineerd. De Landhuis Laminaat collectie is één van de populairste collecties van het Nederlandse parket, laminaat en PVC merk.

“De gehele verandering van het Landhuis Laminaat was groot nieuws voor onze klanten. We maakten het afgelopen najaar bekend via onze website en sociale media. Daar kwam enorm veel respons op”, aldus Jet, hoofd marketing bij Floer. “Een populaire collectie in het geheel wijzigen doe je niet zonder risico. Toch wil je ook mee met de tijd en moeten de kleuren blijven voldoen aan de huidige trends. We zijn ervan overtuigd dat we met de nieuwe Landhuis vloeren nog beter aan de wensen van onze klanten voldoen”.

Floer Landhuis Laminaat – Onbehandelde Eik

De nieuwe collectie bestaat weer uit extra brede laminaat planken van 32,8 cm, heeft een voelbare toplaag en beschikt over prachtige hout designs. De Floer is eenvoudig te leggen met de Variclick verbinding. “Het Floer Landhuis Laminaat is erg populair omdat het bestaat uit ongekend breed laminaat. Daarnaast hebben zes kleuren een doorlopend patroon, waardoor de robuuste uitstraling wordt versterkt door een eindeloos lange plank. De Rustieke kleuren hebben rondom een groef en meer noesten en leven in de planken. Dit zorgt voor een meer ruige uitstraling”. Er bestaan ook drie variatie mogelijkheden. Hiermee is het mogelijk om de brede laminaat planken te combineren met smalle laminaat planken.

“Met de vernieuwing van de collectie hebben we het laminaat ook waterbestendig gemaakt. De vloeren dragen nu het waterproof label. Dit houdt in dat de groeven van de vloeren met een watervaste coating tot in de groef zijn afgewerkt”, aldus Jet.

De toplaag van de vloer was al waterbestendig. Maar door deze toevoeging is het mogelijk om tot 4 uur lang vocht op het laminaat te laten liggen, zonder dat dit de vloer aantast.

Benieuwd geworden naar de nieuwe kleuren? Bekijk de hele collectie op Floer.nl.

Floer Landhuis Laminaat – Lichte Eik