Jouw ideeën zijn onze passie

Maak van jouw nieuwe huis een thuis met de handgemaakte meubels. Custowood is een klein familiebedrijf waar vakmanschap en passie voor meubelmaken hoog in het vaandel staan. Onze meubels zijn trendy; stijlvol; duurzaam en uniek. De meubels worden met grote zorg en aandacht speciaal voor jou gemaakt in onze eigen werkplaats.

Onze werkplaats met showroom is te vinden in Krimpen aan den IJssel. Je kunt onder andere bij ons terecht voor maatwerkmeubels zoals: opbergsystemen, barn doors, eetkamertafels, salontafels, dressoirs, systeemkasten, bedden en tuinmeubels.

In onze showroom kun je jouw eigen eetkamertafel of wandkast samenstellen. Of informeer naar de mogelijkheden hiervan. Heb je zelf een idee voor een uniek handgemaakt meubel? Of wil je een meubel dat precies in je nieuwe huis past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij denken graag met je mee!

Stap eens binnen in onze showroom. Onder het genot van een bakje koffie of thee staan wij jou graag te woord. Uiteraard geheel vrijblijvend in een ongedwongen sfeer. Kijk ook eens op onze website: www.custowood.nl.

Contact

www.custowood.nl
info@custowood.com
06-42144927