Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Zuid-Holland voor je gevonden.

Deca Designs
Vanuit zijn werkplaats in Zuidland richt meubelmaker Arjan Nieuwstraten met zijn bedrijf Deca Designs zich op maatwerk meubelen en interieuroplossingen. Van strak eigentijds tot warm modern en landelijke stijl, in uiteenlopende houtsoorten. Ook voor keukens op maat kun je bij Deca Designs aankloppen. En niet alleen aandacht voor zijn creaties, maar ook persoonlijke aandacht voor zijn klanten vindt Nieuwstraten erg belangrijk. Bij Deca Designs krijg je desgewenst vooraf een 3D ontwerp, zodat je een goed beeld hebt van je meubel op maat en het eventueel nog aan kunt laten passen.

Deca-designs.nl
(06) 14598784

HandMade Interior
HandMade Interior maakt je meubelstuk of complete interieur op maat. Dit kan je eigen ontwerp zijn of een ontwerp dat HandMade Interior voor je heeft gemaakt nadat zij je wensen hebben geïnventariseerd. Zo kunnen ze tevens een schaaltekening met meubelplan maken, een sfeerimpressie, een kleur- en materiaal collage of een 3D animatie. HandMade Interior komt altijd nog bij je thuis kijken om zeker te weten dat het ontwerp past in de ruimte die je voor ogen hebt. Zo kunnen ze dan de juiste afmetingen noteren en de laatste details met je doornemen. Wel zo fijn dus.

Handmadeinterior.com
(06) 42762997

Oudshoorn Hout & Timmerfabriek
Ben je op zoek naar ambachtelijk gemaakte houten kozijnen, ramen of deuren dan kun je bij Oudshoorn Hout & Timmerfabriek terecht. Ze maken alles op maat in de eigen timmerfabriek in Rijswijk. De houtsoorten die Oudshoorn het meest gebruikt zijn: meranti, merbau, yellow poplar (tulpenboomhout), grenen en Oregon pine. Op de site informeren ze je uitgebreid over deze soorten en de eigenschappen ervan. Ook wanneer je een mooie oude houten deur hebt die je wilt laten restaureren, ben je hier aan het juiste adres.

Timmerfabriekoudshoorn.nl
(070) 3876844

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555