Kunststof tot nadenken...

Het meest bekende voordeel van kunststof kozijnen is natuurlijk het onderhoud, want dat is er nauwelijks. En dat kunststof kozijnen duurzaam zijn, is je misschien ook al bekend. Maar wist je dat kunststof kozijnen bijdragen aan een goede isolatie van jouw woning en dus energie kunnen besparen?

Je huis verwarmen kan veel energie, en dus ook veel geld, kosten. Het goed isoleren van je woning is daarom erg belangrijk. In een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Kunststof is een warmte-isolerend materiaal en is daarmee een juiste keuze als je wilt besparen op stookkosten. De kozijnen hebben een meerkamersysteem, wat een uitstekende isolatiewaarde garandeert. Dit levert je, naast energiebesparing, ook veel wooncomfort op doordat het overtollige decibels buitenhoudt.

Kies voor duurzaam

Naast jouw keuze voor besparing van energie, kies je met kunststof kozijnen ook voor een duurzaam product. Kunststof kozijnen gaan gemiddeld veertig jaar mee, zodat je er jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Daarnaast is de kunststof die Ploeg kozijnen gebruikt voor de kozijnen 100% recyclebaar. Het pvc uit de oude kozijnen vormt de basisgrondstof voor nieuwe kunststof kozijnen of het wordt hergebruikt voor andere toepassingen. Technisch is het mogelijk dit proces tenminste tien maal te herhalen. En ook alle restmaterialen kunnen worden gerecycled.

Voor iedere woning een kozijn

Kies je voor kunststof, dan kies je voor goed geïsoleerd, weinig onderhoud, jarenlang plezier en voor materiaal dat op termijn weer gerecycled kan worden. Of het nu gaat om het vervangen van de kozijnen of kozijnen voor een nieuwbouwwoning; voor iedere woning is een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui mogelijk. Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en tijdloos. Wij denken graag met je mee. Je bent hiervoor van harte welkom in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak bij jou thuis.

Contact

Ploeg Kozijnen
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-Vennep
www.ploegkozijnen.nl