Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Drenthe voor je neergezet. 

KlusWijs
Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen. Of waar je zelfs je klus uit handen kunt geven. KlusWijs is een jonge doe-het-zelf keten in Nederland. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je meubels geverfd hebben? Kom dan naar een van de vestigingen van KlusWijs. Onder meer te vinden in Nieuw-Roden en Tynaarlo.

Kluswijs.nl
(0592) 541714 (Tynaarlo)

ScS Zonwering & Veranda’s
Hier vind je een uitgebreid assortiment van knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, windvaste ritsscreens, raam- en deurhorren, markiezen, parasols en veranda’s met glasdaken, glasschuifwanden, of polycarbonaatdaken. Deze kunnen afhankelijk van je wensen worden uitgevoerd met onder- of bovendak zonwering. En, helemaal handig, voor markiezen biedt ScS de mogelijkheid tot winteropslag. De markies wordt dan in het najaar bij je opgehaald en verblijft gedurende de winterperiode in opslag bij ScS Zonwering waar hij ook nog eens gereinigd en geïmpregneerd wordt.

Scszonwering.nl
(0528) 261315

De Koning Assen
Dit is the place to be als je op zoek bent naar goed elektrisch of handgereedschap voor je klus. Maar ook voor ijzerwaren, hang- en sluitwerk, elektra, lijm en kit, messen, beschermingsmiddelen, tuingereedschap of alles op het gebied van sloten en beveiliging. Kortom, alles voor de doe-het-zelver die houdt van goed advies en goed materiaal. Zo hebben ze onder andere gereedschap van Festool en Metabo. In deze winkel is een klein team werkzaam dat verstand van zaken heeft en graag met je meedenkt.

Dekoningassen.nl
(0592) 316130

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565