Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Drenthe te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Schippers Haarden en Schouwen
Schippers Haarden en Schouwen in Tweede Exloërmond heeft al meer dan 75 jaar ervaring in haarden en kachels. Je kunt hier onder andere terecht voor houtkachels, gaskachels, pelletkachels, combikachels (hout/pellet), speksteenkachels, elektrische kachels en buitenhaarden. Daarnaast verkopen ze ook diverse accessoires, zoals rookkanalen en schoorsteenkappen en ontwerpen ze schouwen en plateaus op maat. Zoek je iets bijzonders? Wat dacht je van een kasteelhaard van het merk Castle Fire, een RENY terraskachel of een stoere robuuste kachel van de VELDHEER? Keuze genoeg bij Schippers.

Haardenenschouwen.nl
(0599) 671700

Haardenspeciaalzaak Emmen
In de showroom van Haardenspeciaalzaak Emmen staat een groot aantal haarden brandend opgesteld. Weet je nog niet wat de beste optie is voor je huis (inbouwhaard, gesloten gaskachel, pelletkachel of elektrische haard bijvoorbeeld), loop dan door naar achter in de zaak. Je komt dan in de ontwerpstudio waar ze aan de hand van een situatieschets of bouwtekening samen met jou het ‘vuur’ voor je huis ontwerpen. Ze denken hier met je mee over stijl, functionaliteit, rookgas afvoermaterialen et cetera.

Haardenspeciaalzaakemmen.nl
(0591) 648630

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169