Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Gelderland voor je neergezet. 

KlusWijs
Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen. Of waar je zelfs je klus uit handen kunt geven. KlusWijs is een jonge doe-het-zelf keten in Nederland. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je meubels geverfd hebben? Kom dan naar een van de vestigingen van KlusWijs. Onder meer te vinden in Scherpenzeel, Bennekom, Apeldoorn, Beneden-Leeuwen en Nijmegen.

Kluswijs.nl
(024) 3480002 (Nijmegen)

Mabri Gereedschap
Online vind je hier alles voor het klussen. Denk aan ijzerwaren (spijkers, schroeven, bouten en moertjes in veel maten en soorten), handgereedschap, elektrisch gereedschap, tuingereedschap, complete zaagtafels en versnipperaars. De prijzen in de webwinkel gelden alleen bij een internetbestelling en kunnen afwijken van de prijzen in de winkel in Eerbeek. Maar wie van een nog echt ouderwetse buurtwinkel houdt waar ze verstand van zaken hebben, moet zeker eens langsgaan in Eerbeek.

Mabrigereedschap.nl
(0313) 654833

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 5581565

Ambiance
Hier vind je een uitgebreid assortiment buitenzonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen, aluminium rolschermen, screens en rolluiken. Veelal van toonaangevende merken als Ambiance, Luxaflex Outdoor, Weinor en Roma. En heb je al gedacht aan LED verlichting in je zonnescherm of terrasoverkapping? Wil je tevens raamdecoratie voor binnen of horren aanschaffen? Ook daarvoor kun je gerust eens langs gaan bij Ambiance in een van de zeven vestigingen in Gelderland.

Ambiance-zonwering.nl
(055) 5211646 (Apeldoorn)