Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Overijssel te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Kachelkanjer
Ben je op zoek naar een haard of kachel maar weet je nog niet precies wat het gaat worden, dan is de showroom van Kachelkanjer in Reutum een fijne inspiratiebron. Je treft er vele inbouwhaarden, open haarden, elektrische kachels, vrijstaande kachels, speksteenkachels, pelletkachels en schouwen. Dan is er ook nog een kachelmuseum waar je nostalgische potkachels, fornuizen en antieke pronkstukken kunt bewonderen. Regelmatig houden ze stookweekenden waarin een bepaald thema of merk uit het assortiment wordt belicht, zoals: speksteenweekend, Noorse themaweekend of bespaarweken.

Stokertje.nl
(0541) 670260

HaardenStore.nl
Hier tref je online én in de showroom in Rijssen een breed assortiment houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, bio ethanol haarden, kolenkachels, schouwen, vrijstaande kachels, inbouwhaarden, inzethaarden en hanghaarden. Heb je een klassiek, modern, retro of tijdloos interieur, hier is altijd een haard of kachel te vinden die bij je woonstijl past. Ze voeren onder meer de merken: Jacobus, faber, Contura, Barbas, Element4, Jotul en Ortal.

Haardenstore.nl
(0548) 521943

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169