Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Noord-Brabant neergezet.

EcoGo
Wil je graag duurzaam en ecologisch verantwoord bouwen, en ben je van plan zelf aan de slag te gaan, kijk dan eens bij EcoGo in Someren. Ze bieden er leemstucproducten aan zoals Tierrafino, Duro, Tadelakt en Listro. Hiermee verkrijg je prachtig glanzende of juist matte muren en plafonds die geheel vrij zijn van schadelijke stoffen en er ook nog eens fantastisch uitzien. EcoGo levert tevens een reeks van dertien kleurpigmenten van Tierrafino die bij diverse leemproducten kunnen worden toegepast. Met die pigmenten kun je een nog persoonlijker kleureffect bewerkstelligen.

Ecogo.nl
(06) 53181062

Barry Marijnissen Stukadoorsbedrijf
Marmerstuc, lijsten en ornamenten, sierpleister en gladpleisterwerk zijn de specialisaties van dit stukadoorsbedrijf uit Breda. Ook schuurwerk behoort tot de mogelijkheden. Dit is niet het schuren van wanden maar een bewerking die afgewerkt wordt als een zanderige oppervlakte of als draaien met een schaduwwerking. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en dus niet meer gesausd hoeft te worden.

Barrymarijnissen.nl
(06) 54233040

Stukadoorsbedrijf De Groot B.V.
Deze stukadoors uit Erp zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stuc- en spuitwerk, buitengevelisolatie en akoestische plafonds. Je kunt ze inschakelen voor het complete stucwerk van je moderne woning, luxe villa of monumentale boerderij. Die laatste bijvoorbeeld inclusief cementplint op de buitengevel. De Groot B.V. denkt altijd met je mee. Zo heeft Mari de Groot dit bedrijf veertig jaar geleden opgestart. Inmiddels is het overgenomen door zijn kinderen. Zij doen er alles aan de kernwaarden van hun vader voort te zetten, namelijk: adviserend, betrokken en gedreven zijn om van elke opdracht een nieuwe referentie te maken.

Degrootbv.com
(0413) 216282

Daams Stucwerken
Kijk je na het sloopwerk en al het stof ook zo uit naar een mooi glad gestucte woning? Dan zou je Daams Stucwerken eens in kunnen schakelen. Het bedrijf is opgericht door Jeroen Daams uit Luyksgestel. Naast verschillende soorten stucwerk biedt Daams glad pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz en sierlijsten. Zorg en aandacht voor de klant en het juiste advies staan hoog in het vaandel. Dit resulteert dan ook in talrijke tevreden klanten die je voorgingen.

Daamsstucwerken.nl
(06) 22008744