Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Flevoland voor je op een rijtje gezet.

Frenchic
Ga je voor een bijzondere uitstraling? Kijk dan eens bij verfwinkel Frenchic in Almere. Daar verkopen ze Frenchic krijtverf. Dat is een milieuvriendelijke, geurloze, 100% natuurlijke krijt- en mineraalverf, leverbaar in maar liefst vijftig verschillende kleuren. Je hoeft de verf voor gebruik niet te roeren of te schudden, het schildert fijn en makkelijk en is super dekkend. Frenchic verf is er voor buiten en binnen. Je kunt ook een metallic poeder toevoegen in bijvoorbeeld zilver, goud of koper voor een mooie glans. De producten zijn behalve in de winkel overigens ook online te bestellen.

Frenchic.nl
(085) 0654758

Simply Outlet
De bekende merken verf voor binnen en buiten, maar dan 60% procent goedkoper dan in de verfspeciaalzaak. Dat is wat Simply Outlet, met vestigingen in Lelystad en Almere, aanbiedt. Omdat ze rechtstreeks van de fabrikant inkopen, krijg je hier A-kwaliteit zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Histor en Flexa voor een scherpe prijs. En dat doet niet af aan de service, want de vakkundige medewerkers adviseren je graag. Ook als het om kleurgebruik gaat.

Simplyoutlet.nl
(0320) 258971

Verf-shop.nl
Van alle schilderbenodigdheden, voorstrijkmiddel en grondverf tot muur- en vloerverf en lak van vele merken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Pure by Flexa, je vindt het allemaal bij Verf-shop.nl dat valt onder de landelijke keten Thuisin. Je kunt online bestellen of naar de vestiging in Zeewolde of Almere gaan. Wil je meteen op zoek naar bijpassende gordijnen, vloeren of behang? Dat is mogelijk, want Thuisin heeft ook dat allemaal in het assortiment. Een handig totaaladres dus.

Verf-shop.nl
(036) 5249777 (Zeewolde)

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl