Ga je verbouwen of een nieuwe woning inrichten? Kom dan eens langs in onze showroom in Heythuysen. We hebben een ruime en actuele collectie wand- en vloertegels in alle stijlen, kleuren en formaten. Wij verzorgen ook de complete vloerverwarming in huis. Kierkels is ruim 30 jaar vakspecialist in Limburg!

Design tegels van Hollandse bodem

Wil je een echte design tegel van Hollandse bodem? We hebben de complete collecties van vtwonen en Douglas & Jones in onze showroom. Stuk voor stuk bijzondere series ontworpen met gevoel van design en inrichting. Voor iedere woonstijl zijn er series ontworpen die naadloos aansluiten bij de laatste trends en jouw woonstijl.

 

Optimaal en duurzaam wooncomfort

Vloerverwarming produceert de warmte onder je vloer en zorgt voor een geleidelijke energiezuinige verwarming van de woning. Alle ruimtes voelen hierdoor aangenaam aan zonder grote onderlinge temperatuurverschillen. Een behaaglijk gevoel voor de voeten en je lichaam. Kierkels maakt de vloerverwarming snel en vakkundig.

Aanbiedingen

In onze tegel outlet vindt je A-merk tegels voor de allerlaagste prijs. Kom ze bekijken in onze showroom. Het betreft restpartijen en laatste voorraden dus op=op.

Kierkels tegels & vloeren
Walk 11 b
6093 GS Heythuysen
0475-491400
verkoop@kierkels.nl
kierkels.nl