Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Limburg voor je gevonden.

Beurskens Badkamers
Zie je er tegenop de verbouwing van je badkamer zelf te doen? Dan zou het inschakelen van Beurskens Badkamers uitkomst kunnen bieden. Want behalve dat je hier een nieuwe badkamer kunt kopen, nemen ze tevens desgewenst de verbouwing voor je uit handen. Je kunt een afspraak maken in de showroom om inspiratie op te doen of gelijk een bezoek bij je thuis regelen. Daar kun je dan je wensen bespreken en gaat Beurskens aan de slag met een 3D ontwerp. Vervolgens zoek jij sanitair en tegels uit en als alles akkoord is gaat de verbouwing van start.

Beurskens-badkamers.nl
(077) 3731438

Hoeijmakers badkamers en tegels
Zelf je badkamer renoveren of door Hoeijmakers laten doen? Het kan allebei. Voordeel als je zelf aan de slag gaat, is dat je installatie materialen en professionele tegelsnijders van Hoeijmakers meekrijgt, evenals advies en tips over waterdicht monteren, tegelen en dergelijke. Ook leveren ze gratis een nooddouche. En een badkamer met bijpassende tegels en radiator uitzoeken zal in de grote showroom in Venray-Oostrum vast en zeker lukken.

Hoeijmakersbadkamers.nl
(0478) 514027

Badstudio Elly Houben
Zowel voor een complete design badkamer als voor los sanitair en accessoires ben je bij Badstudio Elly Houben in Sittard aan het juiste adres. Ook werken ze met een aantal bedrijven samen waardoor ze tevens slopen, stukadoren en het plaatsen en installeren van badkamerproducten vakkundig voor je kunnen regelen. En wil je maatwerk? Dan schuiven ze hun interieurbouwer naar voren die op maat gemaakte kasten, badkamermeubels en natuurstenen producten voor je vervaardigt. Meerdere vliegen in één klap dus.

Badstudio.nl
(046) 4008908

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met drie showrooms in Limburg zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(043) 4581609 (Margraten)