Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Noord-Brabant voor je gevonden.

Schuurbiers
Wie wil het nou niet, goede service, vriendelijk te woord worden gestaan, gedegen advies krijgen en een prachtige badkamer die probleemloos en binnen de gestelde tijd geleverd en geplaatst wordt. Dat kan bij Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers in Wouw. Je kunt er een volledige badkamer inclusief tegels uitkiezen, maar ook badkameronderdelen. En het mooie is, je hoeft zelf geen loodgieters of elektriciens in te schakelen: Schuurbiers levert een totaalconcept.

Schuurbiers.nl
(0165) 303834

Svea Keuken en Bad
Bij Svea in Son doen ze er alles aan om je in een ontspannen en ongedwongen sfeer jouw droombadkamer te laten vinden. Ze bieden je vele merken tegen schappelijke prijzen en ze denken met je mee over ontwerp en installatie. Want als je dat wilt, doen ze de gehele plaatsing zodat je zelf nergens omkijken naar hebt, wel zo handig. De badkamers zijn maatwerk en passen bij vrijwel elke stijl. Online kun je al wat voorbeelden vinden, of ga naar de showroom voor nog meer inspiratie.

Sveakeukens.nl
(0499) 745420

BadkamerID
Welke identiteit krijgt jouw badkamer? Bij BadkamerID in Vught weten ze dat elke badkamer uniek is en moet passen bij de stijl, smaak en het gebruik van de eigenaar. Kies hier daarom voor een Scandinavische badkamer, of een teak badkamer, een betonlookbadkamer, natuurlijke badkamer of budget badkamer. En zo zijn er nog vele stijlen denkbaar bij BadkamerID. Binnen elk budget kun je er wel een badkamer laten samenstellen. In de showroom is tevens een tegelafdeling, zodat je gelijk bijpassende vloer en/of wanden kunt uitkiezen.

Badkamerid-vught.nl
(073) 6413914

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met elf showrooms in Noord-Brabant zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(073) 6413326 (Rosmalen)