Is de bodem van je spaarpot bereikt na de zomervakantie? Maar hebben je kozijnen tegelijkertijd een onderhoudsbeurt nodig of zijn ze misschien zelfs aan vervanging toe? Veel mensen kiezen in zo’n geval voor kunststof. En terecht, want hierdoor kun je je geld tenminste aan écht leuke dingen besteden. Een onvergetelijke nieuwe reis bijvoorbeeld.

De populariteit van kunststof kozijnen zit nog altijd in de lift. Best logisch, want omdat kunststof tot wel veertig jaar meegaat, verdient de investering zich razendsnel terug. En dankzij de hoge warmte-isolatie wordt dat spaarvarken nóg sneller gespekt dan je misschien verwacht. Wist je daarbij dat je inbrekers beter buiten de deur houdt met kunststof kozijnen die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Zoveel mensen, zoveel wensen

Misschien denk je wel: klinkt goed, maar echt mooi vind ik het niet. Gelukkig is de keuze qua profielen (vlak of verdiept bijvoorbeeld) reuze. Ook bestaan er kunststof kozijnen met een echte houtlook, die zelfs van heel dichtbij niet als kunststof herkend worden. Zo zit je er ook in de winter gevoelsmatig extra warmpjes bij!

Wil je de komende tientallen jaren niet meer hoeven omkijken naar je kozijnen en daarbij geld verdíenen in plaats van uitgeven? Onze adviseurs weten precies welke kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien perfect passen in jouw specifieke situatie. Kom naar onze showroom om direct jouw nieuwe kozijnen uit te zoeken, van strak tot landelijk, of maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis.

Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-Vennep
www.ploegkozijnen.nl