Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Gelderland te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Boddeke
Vanuit een verleden als klus- en schoorsteenveegbedrijf, heeft Boddeke uit Twello zich in 2003 uitgebreid met haarden, kachels en schouwen. Omdat ze door de loop der jaren al vele rookkanalen hadden gerenoveerd en geplaatst, evenals kachels, was dat voor Boddeke een logische stap. Ze verkopen gas- en houtgestookte haarden, tuinhaarden, pelletkachels en antieke schouwen. Ook verrichten ze renovatiewerkzaamheden van schouwen. Je vindt hier merken als Saey, Wiking, Hwam, Nordpeis, Aduro en Jollymec.

Boddeke.nl
(0571) 272019

Jansen Haarden & Kachels
Dit familiebedrijf gaat al vijftig jaar terug. Ze weten hier dus alles van haarden, kachels en het aansluiten daarvan. Je koopt er gas- en houthaarden, kachels en buitenhaarden van diverse merken zoals KombiFire en Faber. Wanneer je bij Jansen Haarden & Kachels een haard of kachel koopt, krijg je bij installatie als extra service kosteloos de eerste reiniging na een stookseizoen. Ook kun je hier een gasservicecontract afsluiten zodat de jaarlijkse inspectie altijd goed wordt verricht.

Jansenhaarden.nl
(026) 4434077

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169