Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Flevoland te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Warmteservice
Bij Warmteservice vind je werkelijk alles op het gebied van huis verwarming. Van radiators en cv ketels tot pelletkachels, haarden, aansluitmateriaal, ketelonderdelen en vloerverwarming. Het is een webshop waar je ook deskundig en professioneel advies kunt krijgen. Zowel telefonisch als in de vestiging in Lelystad. Bij de vestiging kun je tevens je bestelde producten ophalen. Wanneer je het laat bezorgen, heb je het vaak een dag later al in huis.

Warmteservice.nl
(0320) 289060 (Lelystad)

Ecologic Pelletkachels
Ecologic Pelletkachels in Almere is een online winkel met de service van een fysieke winkel. Het is de leverancier van de BIODOM biomassa systemen en WINTERŐFEN pelletkachels. Deze pelletkachels en biomassaketels zijn duurzaam en ecologisch, gebruiksvriendelijk en stil. Je krijgt goed advies en je kachel wordt netjes voor je geplaatst.

Ecologicpelletkachels.nl
(085) 0607234

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169