Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Friesland neergezet.

Stucadoor Michiel
Stucadoor Michiel uit Grou is naast algemeen stucwerk gespecialiseerd in decoratieve wandafwerkingen zoals: Beal Mortex Color, beton cire, Italiaans glans pleisterwerk, Tadelakt, Pandomo, ornamenten en andersoortige objecten die je gestukt wil hebben. Je kunt door Michiel zelfs brons, messing, koper of zink op je wanden, panelen of meubels laten stuken met stucmetal (liquidmetaal).

Stucadoormichiel.nl
(06) 55328943

Stukadoorsbedrijf A. Bijlsma
Eigenaar Arno Bijlsma is een allround stukadoor. Je kunt door hem zowel de buitengevel laten stuken (en desgewenst met stukwerk laten isoleren) alsook de muren en plafonds binnenshuis. Voor het reguliere stukwerk, pleisterwerk, raapwerk en fijn schuurwerk tot decoratieve wandafwerkingen met producten op basis van natuurkalk zoals Freshcolori of door pleisterwerk met marmer te combineren.

Abijlsma.nl
(06) 57395670

De Vries Stukadoors
Of het nu gaat om traditioneel, modern of ambachtelijk stukwerk, De Vries Stukadoors uit Oosthem doet het allemaal. Zo kunnen ze je wand voorzien van beton cire maar bijvoorbeeld ook airless spuiten van latex, het is maar net wat je wilt. De Vries houdt van heldere afspraken en duidelijke offertes. Bij dit bedrijf dus geen onaangename verrassingen achteraf. Je kunt een aantal monsterwanden bekijken bij De Vries Schilders in Lemmer voor een eerste indruk. Bovendien kun je daar informatie inwinnen over de wandafwerkingen door De Vries Stukadoors.

Devriesstukadoors.nl
(06) 14350662

Stukadoor Garant
Stukadoor Garant brengt je in contact met een vakbekwame stukadoor uit de regio Friesland. Zij selecteert de stukadoors die kundig zijn in pleisterwerk, spachtelputz, sierlijsten, granol, spackspuiten en het restaureren van oud stukwerk. Je kunt vrijblijvend offertes aanvragen en vergelijken. Het voorwerk (op kwaliteit en bedrijfsvoering) is door Stukadoor Garant dus al gedaan.

www.stukadoor-garant.nl/friesland
(085) 4320015