Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen.

Glasservice Friesland
Wil je enkel glas laten vervangen door isolatieglas of HR++ glas? Dat doet Glasservice Friesland graag voor je. Ze hebben een ruim assortiment, denk aan isolatieglas met zonwering bijvoorbeeld. Maar ook voor glas in lood, veiligheidsglas, gefigureerd glas, hardglazen klepramen, geluidwerend glas of gehard glas kun je ze bellen. Ze plaatsen desgewenst ventilatieroosters in je ramen voor een goed binnenklimaat.

Glasservicefriesland.nl
(06) 22254658

Jansma Burdaard kunststof kozijnen en dakkapellen
Wil je onderhoudsarme kozijnen en ben je het beu om je dakkapel te schuren en schilderen, dan is kunststof de oplossing. In dit Friese familiebedrijf worden kunststof kozijnen en dakkapellen in eigen fabriek gemaakt. En dat niet alleen. Je vindt er ook (garage)deuren, schuifpuien, gevelbekleding en dakramen. Moet er een vergunning aangevraagd worden en wil je dat uitbesteden, dan kan Jansma Burdaard die taak ook op zich nemen.

Jansmaburdaard.nl
(0519) 332553

K & K Haanstra
Een bouwmarkt in Katlijk, gemeente Heerenveen, geleid door twee broers die je alles kunnen bieden op het gebied van hout en plaatmateriaal en op maat gemaakte kozijnen, deuren en trappen die ze in hun twee grote werkplaatsen vervaardigen. Wil je (bouw) advies dan kun je ze ook inschakelen. En wil je liever zelf aan de slag, dan kun je hier al je inkopen doen voor de deur, trap, kozijn of meubel dat je gaat maken.

Kenk-haanstra.nl
(0513) 631415

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364