Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Flevoland voor je gevonden.

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. Met eigen ogen zien? Bezoek dan de showroom in Almere. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(036) 5407971

Hoorn
Hoorn in Lelystad is oorspronkelijk een winkel met vloer- en wandtegels, maar ze hebben het assortiment uitgebreid met sanitair. Handig dus want je koopt hier je badkamer en tegels op hetzelfde adres. Wil je het leggen en monteren uitbesteden dan kan dat hier ook. De tegelzetwerkzaamheden doet Hoorn zelf en voor de overige klussen werken ze samen met professionele elektriciens, loodgieters, vloerverwarmingsbedrijven, een dekvloerenbedrijf en kitters.

Tegelzetwerken.nl
(0320) 257625

Boogaard Badkamers
Van een kleine intieme badkamer tot een volledige wellness ruimte, van design tot modern en landelijk, bij Boogaard Badkamers in Almere vind je het allemaal. Je kunt inspiratie opdoen in de showroom, waarbij het aan te raden is vooraf een afspraak in te plannen. Dan kun je gelijk met een expert overleggen wat je wensen zijn en kan hij met je meedenken om tot je droombadkamer te komen.

Boogaard-badkamers.nl
(036) 5314302

Santebo Badkamers & Tegelwerk
Dit is een netwerk van badkamerspecialisten en tegelzetters die werkzaam zijn in heel Nederland. Ze renoveren, verbouwen en installeren compleet nieuwe badkamers. Wil je dus de indeling van je oude badkamer veranderen, of wellicht alleen nieuw sanitair plaatsen, dan kun je een aanvraag doen. Je krijgt (maximaal) vijf offertes toegestuurd van specialisten uit Flevoland, waar je voor jou de meest geschikte uit kunt selecteren. Online vind je een overzicht met de gemiddelde kosten voor zowel complete badkamers als kleine renovaties.

santebo.nl/badkamer-almere.nl