Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Drenthe neergezet.

Stukadoor Garant
Stukadoor Garant brengt je in contact met een vakbekwame stukadoor uit de regio Drenthe. Zij selecteert de stukadoors die kundig zijn in pleisterwerk, spachtelputz, sierlijsten, granol en spackspuiten. Je kunt vrijblijvend offertes aanvragen en vergelijken. Het voorwerk (op kwaliteit en bedrijfsvoering) is door Stukadoor Garant dus al gedaan.

Stukadoor-garant.nl/drenthe/
(085) 4320015

Stukadoorsbedrijf Ansing
Dit bedrijf is gevestigd in Roden en is al ruim dertig jaar ervaren in diverse stucwerken. Je kunt ze inschakelen voor stucwerkzaamheden binnen en buiten, voor nieuwbouw of verbouw. De diensten bestaan uit: fijn schuurwerk, glad en sausklaar pleisterwerk, sierpleisteren, lijstwerk, vloeren, spack- en spuitwerk, Tadelakt en Venetiaans glanspleister. Ook fijn, ze werken onder het NOA afbouw keurmerk.

Ansing-stukadoor.nl
(06) 51346743

Oudman Stukadoor & Restauratiewerken
Hier hebben ze meer dan twintig jaar ervaring in het stucambacht. De specialiteit van Oudman is stucwerk en het restaureren van gipsornamenten en sierlijstwerk, plafondlijsten en rozetten. Oudman brengt de oorspronkelijke stijl van de woning terug met de juiste materialen en werkt daarbij vaak met kalk. Fijn wanneer je een mooi authentiek huis hebt en het verouderde stucwerk weer in ere wilt herstellen. Ook voor gevelbepleistering kun je bij Oudman terecht. Dit bedrijf werkt in zowel Drenthe als Groningen.

Danieloudman.nl
(06) 52778028

Jager Afbouw
Wil je je woning een frisse en strakke uitstraling geven? Denk er dan eens aan de buitenmuren te laten stuken. Dat ziet er prachtig uit, en je buitengevel is bovendien makkelijker te reinigen. En helemaal ideaal; je kunt het stuken door Jager Afbouw laten combineren met gevelisolatie. Dat scheelt je in je energierekening. Bij Jager Afbouw in Hooghalen zijn zo’n twintig specialisten op het gebied van stucwerk en afbouw werkzaam. Ook voor stucwerk binnen kun je ze inschakelen.

Jagerafbouw.nl
0593 – 592292