Met een prachtige vloer zet je de toon voor de inrichting van je huis. Ontdek de kwaliteitsvloeren van Kwantum. Geïnspireerd op de allerlaatste woontrends! Of je nu op zoek bent naar laminaat, een PVC-vloertapijt of een vinylvloer. Je vindt bij ons áltijd een vloer die bij jouw woonwensen past.

Spelende kinderen, huisdieren, vrienden en vriendinnen over de vloer… kies dan bijvoorbeeld voor laminaat. Laminaat is ijzersterk en kan het allemaal aan! Daarbij is laminaat heel eenvoudig te leggen en schoon te houden. Daarbij werken wij bij Kwantum alleen met gecertificeerde leveranciers, dus gegarandeerd laminaat-vloeren van hoge kwaliteit. Dankzij ons ruime assortiment, van wel 70 soorten laminaat, vind je áltijd een laminaat dat bij je past.

Laminaat

Neem nu de laatste trend, het visgraat-laminaat. Niet van zijn troon af te slaan! Met zijn charme en uitgesproken stijl, blijft dit laminaat, mateloos populair. En zeg nou zelf, het ziet er ook rete chique uit!

Laminaat is er in verschillende lengtes en breedtes. Wanneer je je ruimte nog meer ruimte wil geven, kan je kiezen voor een extra breed laminaat. Breed laminaat is namelijk super stijlvol en je huis lijkt er ineens een stuk groter door. Win-win dus!

PVC-Vloer

Naast laminaat kan je ook kiezen voor de steeds populair wordende PVC-vloer. Deze is er in stroken, maar ook in tegels. Eén van de vele voordelen van dit moderne type vloer is dat de vloer onderhoudsvriendelijk is verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. PVC gemaakt is van kunststof, is het dankzij de verschillende motieven en patronen nauwelijks van echt hout of beton te onderscheiden. Vanwege het materiaal is de vloer bovendien nagenoeg geluidloos wanneer je eroverheen loopt. Kortom, een ideale vloer! Creëer een ruige, industriële uitstraling met een betonlook PVC-Clicktegel. Lijkt op een goede match!

Vinyl

Dan de golden oldie; vinyl. Vinyl is weer helemaal terug van weggeweest! Het voelt comfortabel aan, is makkelijk in onderhoud en bovenal niet duur. Kies voor een vinyl met een hip dessin. Dat zorgt voor een speelse twist. Zo krijgt je woning meer karakter.

Tapijt

Tapijt ouderwets? Mooi niet dus! De aaibare tapijten van nu zorgen voor een oase van rust in je kamer. Zo mooi, en héérlijk warm aan de voeten! Zachte tapijtjes in naturel tinten hebben een rustgevend effect en voelen heerlijk aan. Om te kroelen!

Een vloer leggen is een tijdrovende klus. Heb je niet veel tijd, heb je weinig of geen ervaring met het leggen van vloeren of wil je simpelweg dat het goed gebeurt? Laat je vloer door ons leggen. Onze vakmensen nemen je het werk met alle liefde uit handen, zodat jij lekker kunt ontspannen.

Lees meer over onze service en al onze mogelijkheden op kwantum.nl