Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Noord-Brabant gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Cibo Vloeren
Ga jij voor een houten vloer, laminaat of toch liever pvc? Kijk dan eens bij Cibo Vloeren in Breda. Ze hebben er een groot assortiment, vele merken (denk aan VivaFloors, COREtec, Quick-Step, Moduleo, et cetera) en stijlen. Het kan bijna niet anders dan dat je hier slaagt. De showroom is zeven dagen per week geopend maar je kunt er tevens online bestellen. Houd ook de online outlet in de gaten!

Cibovloeren.nl
(076) 5870462

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Destijdsch bijzondere vloeren & historische bouwmaterialen
Hou je van een oude boerenplavuizen vloer, wil je een authentiek eiken vloer of juist handgemaakte Portugese motieftegels? Voor doorleefde, oude vloeren zoals deze is Destijdsch bijzondere vloeren & historische bouwmaterialen in ’s-Hertogenbosch een aanrader. Naast historische bouwmaterialen vind je hier prachtige vloeren zoals natuursteen (Belgisch, Vietnamees en Indiaas hardsteen, Chambolle Soignies, Old Tunis en Travertin Pietra dei Medici), Franse boerenplavuizen in wisselende maten en kleuren, oude grenen en eiken planken en motieftegeltjes in allerlei tinten uit Portugal voor de keuken of badkamer.

Destijdsch.nl
(073) 2600444

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Den Dungen bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. Wanneer je de showroom in Den Dungen wilt bezoeken is het handig vooraf een afspraak te maken, zodat iemand er tijd voor je heeft.

Devloerderij.nl
(073) 5943786