Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Gelderland gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

The Floor Factory
Ben je van plan een vloer van lamel, laminaat, PVC, kurk, vinyl of tapis te nemen, dan zou je wel eens kunnen slagen bij The Floor Factory in Huissen. Ze hebben alle gangbare merken alsook hun eigen label in huis en ze nemen de tijd voor je om tot een juiste vloerkeuze binnen jouw budget en wensen te komen. Daarnaast werken ze samen met een fabriek die bijna alles kan namaken op houtgebied. Dus als je een aparte oude vloer hebt die je wilt laten herstellen of uitbreiden kan dat ook.

Thefloorfactory.nl
(026) 3275993

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Weurt bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. De showroom in Weurt is de gehele week op afspraak te bezoeken.

Devloerderij.nl
(024) 3233677

Ryan’s
Wil jij geen dertien-in-een-dozijn tegelvloer? En heb je al tevergeefs stad en land afgesjouwd naar bijzondere tegels? Ga dan eens naar Ryan’s in Laag-Keppel. Bij deze winkel kun je onder meer terecht voor authentieke Waaltjes, oude Estrikken (antieke terracotta boerenplavuis), Granito, Victoriaanse mozaïekvloeren van Original Style & Winckelmans, PIP tegels of cementtegels (Portugese, Marokkaanse en Spaanse tegels). Ware kunstwerkjes die je vloer karakter geven. In de showroom kun je alles bekijken.

Ryans.nl
(0314) 383302