Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Flevoland gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Parketpakhuis
Hier vind je vloeren van massief hout, half massief (dat is met een massieve toplaag en daaronder multiplex), tapis, lamelparket, laminaat en kurk van verschillende merken. Je kunt je gekochte vloer ook door de vakmensen van Parketpakhuis laten leggen. Behalve dat je hier een nieuwe vloer kunt kopen, is het tevens mogelijk bestaande vloeren te laten opknappen en schuren. De bezorging van een vloer in Almere is gratis. Op de website vind je de overige bezorgtarieven voor de regio daarbuiten.

Parketpakhuis.nl
(036) 5317142

Yaha STONE
Ben je op zoek naar keramische tegels uit Italië? Ga dan eens langs bij Yaha STONE. Zij hebben een grote collectie in diverse stijlen, zoals marmerlook, betonlook en houtlook. De maten variëren van groot tot klein en ze zijn allemaal van eerste kwaliteit. Lees hier ons artikel over hen.

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Tegelexpert
In de showroom van Tegelexpert in Urk kun je de mooiste vloertegels uit Italië en Spanje bewonderen. Maar ook keramisch parket en keramische terrastegels. Er zijn houtlook vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. En keramische vloertegels in ontzettend veel kleuren en maten. De mogelijkheden zijn werkelijk legio. Neem er dus even de tijd voor als je hier inspiratie gaat opdoen.

Tegelexpert.nl
(0527) 798000

Almere Natuursteen
Ben je op zoek naar een natuurstenen vloer of een vloer van Bourgondische dallen (exclusieve kalksteen), kijk dan eens bij Almere Natuursteen. Ze hebben een prachtige collectie. Je kunt er tevens terecht voor het maken en eventueel plaatsen van natuursteen- (graniet, hardsteen, marmer, onyx) en composietproducten zoals: vensterbanken, dorpels, aanrechtbladen, trappen, badkamerbekleding, spoelbakken, wastafels, schouwen en brievenbussen. Hier maken ze alles op maat in de eigen werkplaats. Dit is tevens een webshop!

Almerenatuursteen.nl
(036) 5290400