Bij Van Santen Makelaars werken uitsluitend volledig gecertificeerde (kandidaat)makelaars! Uw contact met ons is dus altijd met een deskundige die direct al uw vragen kan beantwoorden.

Wilt u informatie over een woning uit ons aanbod? Onze ’telefonist’ is waarschijnlijk binnen geweest en kan u dus alles vertellen. Kom ook eens langs op ons kantoor. Met vier allround medewerkers garanderen wij afspraken op een korte termijn!

Aankoop

Ons aankoopplan helpt u bij het kopen van uw nieuwe huis. Stap voor stap leggen wij uit wat we voor u kunnen doen en hoe wij het verschil maken. Wij beginnen met een laagdrempelig en goed advies. Zo’n advies waarvan we zeker weten dat het je een stap verder brengt. Wij gaan hiervoor met u mee naar de bezichtiging en beantwoorden al uw vragen. Samen maken we een helder overzicht van alles wat belangrijk is, zodat u kunt bepalen of dit het huis is waar u wonen wilt.

Besluit u om verder te gaan met het huis, dan heeft u de keuze om dat zelf óf met ons te doen. Wij geven u alle informatie mee die u nodig heeft om zelf het beste bod uit te brengen. Maar wij zetten natuurlijk ook graag onze kennis, ervaring en connecties in om hier namens u de beste deal uit te slepen.

En dan. De koop is gesloten, de koopakte is getekend maar in de aanloop naar de oplevering gebeurt er nog van alles. Wij kennen dit traject door en door en kunnen u er feilloos door loodsen. Wij noemen dit het afronden van de aankoop. Hartstikke handig en inmiddels heel vertrouwd, maar wilt u bezuinigen, dan kan u dat ook best zelf. U mag het zeggen!

Verkoop

Als u uw woning gaat verkopen, wilt u een goede makelaar. Maar wat maakt een makelaar goed? Deskundigheid en klantgerichtheid bieden ze allemaal. Maar waarin uit zich dat?

U wilt een vlotte verkoop en een hoge verkoopprijs. Dan heeft u een commerciële makelaar nodig, die zich bewust is van de huidige markt en daarvan profiteert. Een makelaar die feilloos de beste koper uit deze overspannen markt haalt en de beste overeenkomst sluit. Wilt u weten hoe wij dat doen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Van Santen Makelaars
Capelseweg 3
2907 XA Capelle Aan Den IJssel
www.vansantenmakelaars.nl