Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Overijssel voor je gevonden.

Zwiers Meubelmakerij
Of je nou een handgemaakte landelijke keuken wilt, een modern dressoir of een badkamer in welke stijl dan ook, bij Zwiers Meubelmakerij in Den Ham staan ze voor je klaar. Ze combineren moderne technieken met traditioneel handwerk. Dus geavanceerde machines én beitels. De meubelmakers tekenen alles met de hand, je vindt hier dan ook geen 3D schets. Je kunt een bezoek brengen aan de showroom en werkplaats, die nog dezelfde sfeer ademt als honderd jaar geleden, toen op dezelfde plek een boeren-timmerkamer was. De gereedschappen van destijds staan nu opgesteld en geven je een idee over hoe arbeidsintensief het proces van meubels maken was.

Zwiersmeubelmakerij.nl
(0546) 671601

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555

Meubelmakerij Tonnema
Een geweldig badkamermeubel helemaal naar je smaak, een boekenkast over de gehele lengte van je woonkamer, een prachtig houten balkonhek of een complete slaapkamer. Tamar Tonnema, ambachtelijk meubelmaker uit Zwolle, regelt het voor je. Hij kan een idee of plan op vakkundige wijze uitvoeren met oog voor detail en functionaliteit. Desgewenst denkt hij met je mee over het ontwerp en kan hij praktische oplossingen aandragen. En ook voor suggesties over houtkeuze en constructies helpt hij graag.

Tonnema.nl
(06) 43720024

Casper Rutges meubelmaker
Een strakke vormgeving en alles gemaakt van massief hout, dat is waar Casper Rutges voor staat. Hij werkt met hout dat hij selecteert op kwaliteit en nervenstructuur, zodat je dit in je meubel op maat terugziet. Zo gebruikt hij bijvoorbeeld wild getekend iepenhout, gezeept eikenhout, notenhout of plataanhout. Je kunt bij hem terecht voor allerlei soorten kasten, keukens, badkamermeubels, tafels en stoelen. In zijn werkplaats in Deurningen kun je op afspraak voorbeelden van zijn werk bekijken.

Meubelmaker-casperrutges.nl
(06) 24491894