Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Flevoland voor je gevonden.

Kuperus en Gardenier
De timmermannen Jan Kuperus en Rienk Gardenier uit Lelystad zijn niet onder één noemer te plaatsen. Het zijn vakmannen pur sang met een grote liefde voor hout. Ze restaureren historische gebouwen en authentieke schepen, maken kunstobjecten- en meubels van hout, timmeren boomhutten, zetten complete houten werkplaatsen en schuren neer maar staan ook open voor het vervaardigen van jouw unieke ontwerp. Jan en Rienk mixen ambachtelijk handwerk met machinale houtbewerking. Verwacht hier echter geen fabriek met een gestandaardiseerd productieproces. Maar wil je iets moois van hout met een ‘ruw’ randje? Dan zou je hier zomaar kunnen slagen.

Kuperusengardenier.nl
(06) 24442436

Stijlvol Hout
Bij dit bedrijf uit Urk vind je houten meubels en keukens helemaal naar jouw wensen of ontwerp en op maat gemaakt. Wil je bijvoorbeeld een nachtkastje dat precies naast je bed moet passen, of een landelijke keuken met kookeiland, een houten eettafel met ingelegd marmeren blad of een complete ingebouwde kastenwand, dan is dit je adres.

Stijlvolhout.nl
(0527) 760012

MHOUT Timmerwerken
Dit is een netwerk, opgericht door Maarten van Hout, van specialisten op het gebied van timmerwerk. Zoek je een timmerman voor meubels op maat, of juist voor de verbouwing van je huis, de renovatie van je dakkapel of keuken, het leggen van je houten vloeren of het opknappen van de zolderruimte, dan kun je via MHOUT een aanvraag doen en meerdere offertes opvragen. Je kiest vervolgens zelf het timmerbedrijf uit dat jij het meest passend vindt bij je klus en/of budget.

Mhout.nl

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555