Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Focus Kozijntechniek
Ga je voor onderhoudsarm dan ben je bij Focus in Uden en Eindhoven aan het juiste adres. Ze hebben een ruim assortiment van kunststof en aluminium kozijnen en deuren, dakkapellen, terrasoverkappingen en schuifpuien. Je vindt er ook nog houten schuifpuien en bijvoorbeeld lichtstraten met HR++ beglazing. Neem eens een kijkje in een van de showrooms voor inspiratie.

Focuskozijntechniek.nl
(040) 3033257 (Eindhoven)

Smits Trappen
Meestertimmerman Carol Smits maakt vanuit zijn atelier in Berghem al meer dan 25 jaar trappen. Hij is gefascineerd door een mooi vormgegeven luxe trap, met een optimale beloopbaarheid en gebogen rondingen. Je kunt hier dan ook terecht voor houten, spil, gebogen, wentel en vrijdragende trappen, maar ook voor stalen en RvS trappen en trappen met glas en LED verlichting. Ambachtelijke technieken worden gecombineerd met moderne apparatuur. De trappenstudio is op afspraak te bezoeken.

Smitstrappen.nl
(06) 53252023

Swinkels Glas
Bij deze glasspecialist, die al sinds 1974 bestaat, kun je werkelijk alle soorten glas krijgen. Denk onder meer aan isolatieglas, craquelé glas, figuurglas, draadglas, glas in lood of voorzetramen. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Je kunt ruiten laten vervangen, repareren en monteren en ze hebben tevens een 24 uurs service voor glasschade. Ook fijn om te weten: Swinkels Glas is ISO en VCA gecertificeerd.

Swinkelsglas.nl
(040) 2440647

Horvers en Wolfs
Horvers en Wolfs in Oisterwijk maakt geheel op maat en in de houtsoort die je wenst binnen- en buitendeuren, inclusief degelijk deurbeslag. Heb je nieuwe kozijnen nodig, of wil je juist dat de bestaande deuren en kozijnen gerenoveerd worden, of voorzien worden van goed beslag, ook dan kun je Horvers en Wolfs inschakelen. Wil je de ramen voorzien van mooie luiken, dan kan Horvers en Wolfs deze voor je maken en vakkundig plaatsen. Kortom, een fijne timmerfabriek voor al je deuren en kozijnen.

Horversenwolfs.nl
013 – 5283901