Schouten Makelaars Almere is een familiebedrijf, bestaande uit Marcel Schouten en zijn twee dochters Lilian en Frances. Schouten is het kantoor in Almere voor de aan- of verkoop van uw woning.

Vanuit deze overtuiging hebben wij geïnvesteerd in alle aspecten die van invloed kunnen zijn op een scherpe aankoopprijs of optimale verkoopopbrengst, uw opbrengst!

Wat mag u van ons verwachten voor de verkoop?

Enthousiasme; een enthousiaste makelaar die verstand van zaken heeft, de buurt goed kent, uw woning verkoopt en u het werk uit handen neemt.

Betrokkenheid; niet alleen de makelaar heeft de woning voor het aanmelden bezocht, maar ook de andere collega’s zullen de woning bezoeken zodat potentiële kopers aan de telefoon goed de woord worden gestaan en alles over de woning kunnen vertellen.

Communicatie; wij als Schouten Makelaars vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte wordt gehouden van bezichtigingen en de reacties van kopers. Wij geven dan ook altijd direct een feedback van de bezichtiging. Daarnaast houden wij frequent contact met u over de marktontwikkelingen.

Wat mag u van ons verwachten voor de aankoop?

U wilt een huis kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op u afkomen bij een huis kopen.

Een woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Wij willen u hier graag bij helpen.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar:

  • Kent de buurt en de (markt)ontwikkelingen
  • Heeft bouwkundige kennis en een onderzoeksplicht
  • Kan snel schakelen
  • Is op de hoogte van de markwaardes en het aanbod

Wij als NVM makelaar behartigen alleen uw belang, wij staan graag voor u klaar! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

Wij zijn klaar voor de toekomst!