Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Gelderland voor je op een rijtje gezet.

Kalk & Co
Bij Kalk & Co hebben ze eigen kalk- en krijtverf ontwikkeld, nadat ze jarenlang ervaring op hebben gedaan met diverse materialen. De matte verf wordt in de werkplaats in Overasselt gemaakt, waar ook een kleine showroom bij zit die je op afspraak kunt bezoeken. Daar zie je de verschillende kleuren en de technieken voor kalk, muur- en krijtverf die je kunt gebruiken. De Kalk & Co verf is op waterbasis, goed ademend en dekkend en kan op behang, beton, pleisterwerk en over bestaande verflagen worden aangebracht.

Kalk-co.nl
(06) 53627066

The Shabby Shed
Wil je een uitstraling zoals je die met krijtverf krijgt, maar dan met een waterdicht eindresultaat zodat je niet bang hoeft te zijn voor vlekken op je geschilderde vloer, keukenkasten, trap of tafel. En wil je eigenlijk ook je eigen kleuren kunnen mengen? Probeer dan eens de Annie Sloan Chalk Paint van Shabby Treats. Het ziet eruit als krijtverf, maar er zit geen krijt in. Je kunt zelf kleuren mengen en het mooie is dat je niet hoeft te schuren of gronden! (wel ontvetten). De verf is geschikt voor het schilderen van bijna alle materialen, zoals stoffen stoelen, hout, glas en metaal. Online is de verf te bestellen of je kunt naar de winkel The Shabby Shed in Nijkerk.

Shabbytreats.com
(033) 2462244

De Grote Schuur
De Grote Schuur is ook letterlijk een grote schuur, gelegen in Oldebroek. Je haalt er vele soorten verf tegen schappelijke prijzen. In de webshop kun je eveneens alles bestellen, het is maar wat je het prettigst vindt. Merken die ze voeren zijn onder meer Wijzonol, Histor, Sikkens, Herfst en Helder en Van Schildt.

Groteschuur.nl
(0525) 633069

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl