In Hedel, aan de Baronieweg, is het kantoor van Kievit Makelaardij gevestigd. Van hieruit werken zij dagelijks aan het realiseren van jouw woonwensen! Met ruim 20 jaar ervaring in het werkgebied zijn die bij Kievit namelijk in ervaren handen. En deze ervaring is breed, zeer breed. In alle takken van de woningmakelaardij zijn ze thuis.

Makelaar Stefan Kievit weet als geen ander hoe de hedendaagse markt in elkaar steekt en wat er nodig is voor een succesvolle aan- of verkoop. De regio kent hij op zijn duimpje! Daniëlle Kievit is een ware duizendpoot. Als kantoorassistent regelt zij alle administratie rondom de aankopen en verkopen. De opdrachtgevers zijn bij haar in vertrouwde handen.

Met Stefan en Daniëlle zijn afspraken snel en gemakkelijk gemaakt. Ze zijn allebei volledig op de hoogte van alle projecten en daardoor word je dus efficiënt geholpen. Door kwaliteit te leveren, en bovenal te doen wat wordt afgesproken, wil Kievit Makelaardij een relatie voor de lange termijn opbouwen met haar opdrachtgevers. De meeste mensen verhuizen meerdere malen tijdens hun leven, en ook de volgende keer zijn wij graag jouw makelaar!

Bereikbaarheid

Formele openingstijden zijn er niet. Heb je een vraag? Zij zijn altijd bereikbaar! Ook ’s avonds en in het weekend. De aankoop of verkoop van een huis is voor de meeste mensen een spannende tijd. Dan moet je als makelaar gewoon bereikbaar zijn. En niet alleen via de telefoon, ook op social media zijn ze hartstikke bereikbaar. Heb je de Facebookpagina en website al bekeken? Op een bericht via Facebook reageren ze natuurlijk ook direct. En zo hoort het!

Wil je meer weten over Kievit Makelaardij? Bel dan op 073 26 000 33 of kom even langs. De koffie staat klaar!

Foto: Arnold Reyneveld