Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Zuid-Holland neergezet.

De StucMeester.nl
Woon je in Delft, Den Haag of Rotterdam dan kun je het team van De StucMeester inschakelen voor strak pleisterwerk door stuken of latex spuiten. De StucMeester bestaat uit zeven ervaren stukadoors en, afhankelijk van hoe groot je klus is, komen er minimaal drie bij jou thuis om de klus te klaren. Hierdoor kunnen ze per dag veel werk verrichten. En omdat de stukadoors goed op elkaar zijn ingespeeld, verloopt het werk snel en moeiteloos. Kijk op de site voor tarieven.

Destucmeester.nl
(06) 46274711

Stuc-Groep
Stuc-Groep is een stukadoorsbedrijf met erkende stukadoors in Zuid Holland die ambachtelijk stucwerk leveren en gespecialiseerd zijn in ‘eco-stuc’. Denk aan gips, cement, beton cire, Tadelakt, leem en spachtelputz. Heb je een oud pand dat van binnen en buiten gestukt moet worden en wil je dat met honderd procent natuurlijke materialen doen, dan is hydraulische kalkmortel een goede oplossing. Deze natuurlijke mortel is volledig cementvrij. De stukadoors van Stuc-Groep kunnen je er alles over vertellen en de klus voor je uitvoeren.

Stuc-groep.nl
(079) 5000994

Broeders Stukadoors
Dit stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in micro cement (Topciment), leem stuc, stuccomat, Tadelakt, beton cire, ornamenten, latex spuiten, raapwerk en ook gevelisolatie. De juiste club om in te schakelen wanneer je van je stucwerk iets bijzonders wilt maken. Het bedrijf is lid van de NOA-Afbouwgarantie, een keurmerk waardoor je als klant extra zekerheid en garantie hebt op de uitgevoerde diensten. Zo verzekeren de Broeders Stukadoors je van hun vakwerk.

Broedersstukadoorsbedrijf.nl
(078) 6459829

JG Stukadoors
Voor spuitwerk, latex spuiten, lijstwerk en ornamenten, het herstellen van authentieke plafonds (ook na brand of lekkage), draaien de ervaren stukadoors van JG Stukadoors hun hand niet om. Ze geven vijf jaar garantie op hun geleverde werk. En wil je alle verschillende stucafwerkingen vooraf bekijken, dan kun je langsgaan in de showroom in Hillegom. De medewerkers adviseren je er graag bij het maken van een keuze en de kleurstellingen. Heb je een plattegrond van je huis of uit te voeren klus, neem die dan alvast mee.

Jg.nl
(0252) 523332