Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Zeeland voor je gevonden.

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. Met eigen ogen zien? Bezoek dan de showroom in Terneuzen of Middelburg. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0115) 613774

Dito Wonen
Hier tref je verschillende stijlen badkamers (modern, retro, nostalgisch) met een ruime keuze aan indelingsmogelijkheden. Wil je een hoekbad, bad op pootjes, whirlpool of jacuzzi of ga je voor de regen- of stoomdouche? Dito Wonen in Vlissingen zoekt het samen met je uit. Ze hanteren hier een vijfstappenplan om tot je gewenste badkamer te komen: kennismakingsgesprek, 3D ontwerp, opmeten bij je thuis, levering binnen acht tot tien weken en tot slot de montage. Ook fijn: je kunt hier tevens terecht voor de vloer- en wandtegels.

Ditowonen.nl
(0118) 855636

Soak.com
Dit is een relatief jonge webshop met vrijwel alles voor je badkamer. Denk aan wastafels, douches, baden, kranen, toiletten, radiatoren, spiegels, badkamersets en accessoires. Het assortiment blijft bovendien groeien met nieuwe producten. Soak.com biedt A-kwaliteit (de producten worden in dezelfde fabriek gemaakt als de A-merken) voor lage prijzen. Alles wordt gratis naar je verzonden en als je advies nodig hebt kun je altijd even bellen.

Soak.com
(088) 2203000

Marcels Badkamers
Marcel Louws is de man achter Marcels Badkamers. Hij is inzetbaar voor je gehele badkamertraject. Van een bijzonder stukwerk op de wanden, zoals Tadelakt, glanspleister of metaallook, tot het ontwerp van je exclusieve badkamer al dan niet met wellness, en de verbouwing of renovatie van je badkamer, inclusief verhuur van een tijdelijke douchecabine. Zo kan je tijdens de verbouwing toch gewoon gebruik maken van een douche. En tijdens het verbouwen hanteert Marel een luchtfilter om zo min mogelijk stof door je huis te verspreiden.

Marcelsbadkamers.nl
(0118) 764008