Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Groningen voor je gevonden.

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. Met eigen ogen zien? Bezoek dan een van de drie showrooms in Groningen. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0597) 413839 (Winschoten)

MooiBadkamers
Een persoonlijke merkonafhankelijke aanpak en een liefde voor bijzondere materialen, dat is wat MooiBadkamers kenmerkt. Eigenaar John Isrie doet er alles aan je wensen voor je droombadkamer zo mooi en functioneel mogelijk tot uiting te laten komen. MooiBadkamers heeft badkamers in uiteenlopende stijlen en budgetten. Ze kunnen het gehele traject voor je verzorgen, tot en met installatie.

Mooibadkamers.nl
(06) 49036756

Badexclusief
Badexclusief uit Groningen ontwerpt luxe badkamers met kwaliteitstegels die mogen opvallen. Denk aan sanitair merken als Imperial, Toto sanitair, Domiziani en Sanidusa en tegelmerken als Castelo en Jos Haag. Je kunt hier zowel klassieke als moderne badkamers krijgen, als het maar van hoge kwaliteit is. Want dat is het uitgangspunt. Badexclusief werkt samen met vakmensen die de verbouwing of nieuw te plaatsen badkamer voor je kunnen realiseren. Dat kan in een straal van twintig kilometer rondom Groningen.

www.badexclusief.nl
(06) 42010711

BadkamerXXL
Dit is een webshop met ruim 27000 badkamer producten in het assortiment. Je vindt hier de bekende alsook de minder bekende A-merken en tevens het huismerk Blinq. Zowel voor een budget als een exclusieve designbadkamer zit je hier goed. Wil je liever persoonlijk advies of de baden, douches, toiletten, kranen of accessoires toch eerst in het echt zien, dan kun je de showroom in Groningen bezoeken. Ook kun je daar, als je dat wilt, je bestelde producten ophalen.

Badkamerxxl.nl
(0511) 542328