Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Drenthe voor je gevonden.

INHOUT Interieurs op maat
Bij dit familiebedrijf uit Rolde kun je ieder meubel dat je wilt op maat laten maken in elke stijl. Van modern en design tot landelijk en klassiek, in ieder gewenste breedte, dikte en lengte. In deze meubelmakerij voeren ze het oude ambacht uit met moderne machines en maken ze zowel complete interieurs als losse meubels. Ook voorzien ze monumentale panden van nieuwe deuren en inbouwkasten. In de werkplaats kun je een kijkje nemen om te zien hoe alle stappen, van boomstam tot meubel, uitgevoerd worden.

Inhout-meubels.nl
(0592) 243239

Meubelmakerij Vos
Meubelmakerij Vos bestaat uit de broers Tienus en Koos die al sinds jaar en dag massief houten keukens en meubelen op maat maken van natuurlijke materialen. In de showroom in Buinen kun je een selectie bekijken van al die maatwerk meubels (waaronder badkamermeubels, kasten, dressoirs, ledikanten en tv-meubels) uit kersen, grenen, esdoorn en eikenhout die in eigen werkplaats vervaardigd zijn.

Meubelmakerijvos.nl
(0599) 212573

MHOUT Timmerwerken
Dit is een netwerk, opgericht door Maarten van Hout, van specialisten op het gebied van timmerwerk. Zoek je een timmerman voor meubels op maat, of juist voor de verbouwing van je huis, de renovatie van je dakkapel of keuken, het leggen van je houten vloeren of het opknappen van de zolderruimte, dan kun je via MHOUT een aanvraag doen en meerdere offertes opvragen. Je kiest vervolgens zelf het timmerbedrijf uit dat jij het meest passend vindt bij je klus en/of budget.

Mhout.nl

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555