Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Groningen gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Smant vloeren
Wil je een pvc vloer in terrazzo look? Ja dat bestaat! Floorify levert deze pvc vloeren en Smant vloeren in Groningen is een van de verkooppunten. Bij Smant hebben ze bovendien lamel- en laminaatvloeren, traditioneel parket en andere pvc vloeren. Daarnaast kun je ze inschakelen voor het schuren, lakken of (kleur) oliën van je bestaande parketvloer.

Smantvloeren.nl
(050) 3128731

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Tegelsvantoen.nu
Een webshop vol met bijzondere, authentieke tegels voor iedereen die niet voor standaard gaat. Het mooie van deze webshop is dat eigenaar Dave telefonisch of per mail voor je klaar staat voor advies en tips. Hij heeft echt verstand van tegels en een goed gevoel voor smaak. Vind hier je metrotegels, Portugese tegeltjes, Oude gezaagde Waaltjes, Estriken, keramische patroontegels van Revoir Paris en nog veel meer moois.

Tegelsvantoen.nu
(06) 40882722

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Steenwijk of Groningen bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. De showrooms zijn de gehele week op afspraak te bezoeken.

Devloerderij.nl
(0521) 515432