Actief, duidelijk en een betrokken makelaarskantoor

Een huis kopen of verkopen, dat doe je niet elke dag. Er zijn veel dingen die geregeld moeten worden. Wat is de beste verkoopstrategie voor je woning? Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging? Met onze kennis en ervaring van de stad Utrecht staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Als makelaar zijn wij wél dagelijks bezig met het kopen en verkopen van huizen en helpen je daar graag bij! In het bijzonder zijn wij thuis in de Utrechtse wijken: Zuilen, Oud-Zuilen, Bloemenbuurt, Ondiep, Oog in al, Lombok, Nieuw-Engeland, Majellapark, Opbuuren, Schepenbuurt en Pijlsweerd.

Zoveel meer dan alleen verkoop

Bij Walton willen we verwachtingen overtreffen en met je mee denken. Dit gaat verder dan alleen de aanschaf of verkoop van je woning, als jij dat wilt. Wij bieden diensten aan die bij je passen. Of je nu geholpen wilt worden met de verhuizing, een nieuwe vloer wilt hebben voor de bezichtigingen, stylingadvies wilt voor je nieuwe plek, bouwkundig advies wilt voor een aanbouw of een klusjesman voor het verkoop-klaar maken van je woning.

Bij Walton bieden wij op alle vlakken voor onze klant het beste. Eigenlijk zoals het hoort. Transparant, geen gedoe. Doe je het bezichtigen liever zelf? Met Mikkelaar heb je alle ruimte voor eigen inbreng tegen de laagste kosten.

Contact

Amsterdamsestraatweg 498
3553 EM Utrecht
030-2434643
info@walton.nl
www.walton.nl