Met kunststof of aluminium kozijnen heb je veel keuze in kleur en duurzaamheid. Daarbij heb je met minimaal onderhoud toch een prachtige uitstraling! 

GEVELTEQ staat voor perfectie in meten, maken en monteren van kozijnen. Een naam die staat voor perfectie. Voor waterdichte afspraken. Voor een zorgeloze montagetijd. Voor oplevering met een glimlach.

Waarom zou u kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen kunnen niet verrotten, omdat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de kozijnen vochtafstotend wat schimmel voorkomt, wat ook weer beter is voor een beter binnenmilieu en dus uw gezondheid. U kunt de kozijnen tientallen jaren mooi houden door af en toe de kozijnen schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel, dat is alles.

Geen tocht meer, wel gecontroleerd ventileren
Het profiel van de kunststof kozijnen van GEVELTEQ bevat verschillende kamers. Hoe meer kamers, hoe beter een kunststof kozijn isoleert. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Wilt u ventileren, dan hebben onze draai/kiepramen een zomer en winterstand voor de ideale ventilatie. Roosters zijn hierdoor verleden tijd.

Kleur, stijl en zonwering
Kozijnen zijn sterk vormgevende elementen, die u bij GEVELTEQ naar uw eigen wensen kunt laten samenvallen met de stijl van uw woning. U kunt er voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met die van de buitenzijde. Wilt u screens of rolluiken? Wij integreren screens en rolluiken in uw kozijnen. De screen/rolluikkast en geleiders zijn dan in dezelfde kleur als uw kozijnen.

Een veilig gevoel
Onze kozijnen hebben een extra veiligheidsfunctie door deze te voorzien van een stalen profiel, inbraakvrije scharnieren en inbraakvrij beslag. Onze kozijnen voldoen daarmee dan ook aan de hoogste veiligheidseisen.

Gemak, eigentijdse uitstraling, hoge isolatie, veiligheid en duurzaamheid zijn specifieke termen bij kunststof kozijnen. Daarnaast zijn kunststof kozijnen volledig recyclebaar. Cradle to Cradle.

Waarom zou u kiezen voor aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen bieden oneindig veel mogelijkheden. Dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment passen ze in bijna ieder type woning. De sterke profielen van de aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken. Ondanks hun sterkte en stevigheid zijn ze in de vormgeving slank en elegant, en passen bijvoorbeeld ook prachtig in een interieur met strakke uitstraling. Kijk ook eens naar de serie Steellook, een retro versie geïnspireerd op de industriële uitstraling van de jaren 20/30. Net als bij kunststof heeft aluminium nauwelijks onderhoud nodig. Eenmaal geplaatst is schilderen van de kozijnen verleden tijd, alleen af en toe schoonmaken voldoet.

Bespaar op uw energierekening en tegelijkertijd duurzaam
Aluminium zorgt namelijk voor een goede isolatie waardoor u hierbij ook weer de verwarming rustig een graadje of meer lager kunt zetten. Deze buitengewoon goede isolatiewaarden zijn te danken aan de perfecte dichtingen en een uniek thermisch geïsoleerd kamersysteem. Aluminium is volledig recyclebaar. Cradle to Cradle.

Schuifpui en openslaande deuren

Een schuifpui en openslaande deuren kennen vele voordelen. Zo maken zij uw woonkamer ruimtelijker en zorgt voor een zee van natuurlijk licht. Met een schuifpui of openslaande deuren creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Het verbind uw tuin met uw woonkamer en zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Bij ons vindt u de ideale schuifpui en openslaande deuren voor uw woning, zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Subsidie voor nieuwe kozijnen
Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf? Dan kunt u gebruiken maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dit kan al snel oplopen tot € 100 per m2. De subsidie vraagt u aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom én hoofdverblijf is, of als deze uw hoofdverblijf wordt na renovatie. Bekijk ook de overige voorwaarden die voor deze subsidie gelden, via RVO.nl.

Contact

info@gevelteq.nl
www.gevelteq.nl