Lokaal geworteld, persoonlijk en betrokken

Lamberink, al meer dan 30 jaar een begrip op de woningmarkt van Groningen, Drenthe en N-O Overijssel. En sinds 2020, door de overname van Fryslan’s grootste woningmakelaar, óók actief in Friesland!

Lamberink, een nieuwe naam in Friesland maar gedragen door hetzelfde ervaren makelaarsteam dat al meer dan 20 jaar elke heg en steg van de provincie kent en waar jaarlijks veel mensen de verkoop van hun woning aan toevertrouwen. En niet zonder reden. Want ook het afgelopen jaar mocht ons makelaarsteam zich opnieuw verkoopkampioen van Friesland noemen!

Oog voor de klant achter het pand

Bij Lamberink vind je alle diensten onder één dak. Met een enthousiast team bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en taxaties. Bij al onze verschillende diensten sta jij als klant altijd op nummer 1.

Dat laten we zien door onze betrokken manier van werken. Immers door tevreden klanten zijn we groot geworden. Inmiddels de grootste van het Noorden. Ook staan we in de Top 10 van best verkopende makelaars van Nederland.

Het Lamberink Verkoop-Zeker-Plan

Verhuisplannen? Bij Lamberink ben je aan het juiste adres. Wij zetten jouw huis in de markt met een uitgekiende verkoopmethode die we het ‘Lamberink Verkoop-Zeker-Plan’ noemen. De ruggengraat hiervan vormt een zeer uitgebreide promotiepakket, ons grote zoekersbestand en  de gerichte Social Mediacampagnes die we inzetten om de juiste kandidaat-kopers voor jouw huis te interesseren.

Eruit halen wat er in zit

Met hulp van al deze tools én de pro-actieve aanpak van onze ervaren makelaar gaan we aan de slag om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen. Daarbij zijn we niet eerder tevreden dan dat ook echt de beste prijs op tafel is gekomen die je huis waard is.

Vrijblijvende waardebepaling?

Met 6 vestigingen in Friesland zijn we altijd dicht bij jou in de buurt! Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Bel ons voor het maken van afspraak.

Contact

Lamberink Makelaars Friesland
It Molelân 1
9001 XS Grou

Dokkum: 0519 700 121
Drachten: 0512 749 000
Grou: 0566 748 000
Heerenveen: 0513 728 000
Leeuwarden: 058 310 0000
Sneek: 0515 768 005

Friesland@lamberink.nl   |   www.lamberink.nl