1.000 Projecten 1 Partner!

HORNBACH is niet zomaar een bouwmarkt, maar eentje die helpt om het meeste uit jouw project te halen. Zowel financieel als in de uitvoering. Waar we het over hebben? Over de projectbouwmarkt. Deskundig personeel, de grootste voorraad en gegarandeerd de laagste prijs. Er is altijd iets te doen!

In 14 jaar tijd zijn wij al 13 keer tot Beste Bouwmarkt van Nederland uitgeroepen. We hebben de grootste voorraden, het grootste assortiment, bieden deskundig advies, geven uitgebreide service en dat allemaal gegarandeerd voor de laagste prijs.

Services

Bij HORNBACH word je van alle gemakken voorzien, zodat je jouw project zo voordelig, gemakkelijk en professioneel mogelijk uit kunt voeren. Met onze services helpen we je van A tot Z.

 • Bestel- en bezorgservice
 • Goederenterugname
 • Lijstenmakerij
 • Maatwerkservice
 • Montageservice
 • Oplaadpunten
 • Plantengarantie
 • ProfiService
 • Project Budget
 • Reparatie- en onderdelenservice
 • Reserveren & afhalen
 • Verfmengservice
 • Verhuurservice
 • Zaagservice

Hoe je een paar kilometer extra zo hebt terugverdiend

HORNBACH bouwmarkten vind je over het algemeen niet in drukke winkelstraten. Ze liggen vaak zelfs nog iets verder buiten het centrum dan andere bouwmarkten. Of je moet er zelfs voor naar een andere plaats. Iemand die niet verder kijkt dan zijn neus lang is, roept dan: “Ik ga toch niet verder rijden dan nodig?”. Maar de slimme doe-het-zelver denkt: “O, die paar kilometer heb ik er zo weer uit”. Waarom?

Je hoeft terug te komen

Dat HORNBACH bouwmarkten niet midden in het centrum liggen, komt doordat ze een paar maten groter zijn dan gewone bouwmarkten. Een HORNBACH vestiging heeft een gemiddelde oppervlakte van 17.000 m2. Dat is ruim drie keer zo groot als de gemiddelde Nederlandse bouwmarkt!

Wat direct ook verklaart waarom we niet in elke plaats vertegenwoordigd zijn. Daar staat tegenover dat je bij ons artikelen vindt die je ergens anders tevergeefs zou zoeken.

Bij HORNBACH vind je die wel. Je hoeft het artikel dus niet eerst te bestellen, naar huis te rijden, te wachten en vervolgens weer terug te komen om het op te halen. Je kunt direct met je project aan de slag.

Je hoeft niet nóg eens terug te komen

Wat is de meest voorkomende reden dat mensen terug moeten komen? Juist: ze zijn iets vergeten. Bij HORNBACH zal dat niet vaak gebeuren. Daar heb je namelijk projectadviseurs.

Als je bijvoorbeeld naar tegels vraagt, wordt onze adviseur direct nieuwsgierig. Als blijkt dat je je badkamer wilt renoveren, zal onze adviseur je vertellen dat je daarvoor onder andere ook tegellijm, een lijmkam, een inspectieluik, siliconenkit, een koperen buis, een afvoerbuis en een CV-buis nodig hebt.

Natuurlijk kan het best een keer voorkomen dat je toch iets bent vergeten, maar dat is dan hoogstens de juiste benaming voor zo’n driehoeks-hoe-heette-het-nou-ook-alweer-ding.

Je hoeft niet naar verschillende bouwmarkten

Bij HORNBACH vind je niet alleen een breed en diep assortiment, maar ook nog eens grote voorraden. Zo weet je zeker dat je alles in één keer bij ons kunt kopen, ook als je méér nodig hebt dan alleen een emmer latex voor het kleinste kamertje. Dat scheelt weer een ritje naar al die andere bouwmarkten, om alles wat je tekort komt bij elkaar te sprokkelen.

Er is echter ook iets wat je bij HORNBACH niet zult vinden: lokkertjes in de trant van “één artikel voordelig, de rest duur”. Wij bieden altijd de laagste prijs, op álle artikelen. Je hoeft dus niet eerst naar X te rijden omdat daar het laminaat in de aanbieding is, daarna naar Y omdat daar de lijm voordelig is en vervolgens naar Z voor een goedkope hamer. Je hoeft alleen maar naar H (HORNBACH), want daar hebben ze de laagsteprijsgarantie. Hierdoor is bij HORNBACH alles voordelig – 365 dagen per jaar. Afgesproken!

Uiteindelijk heb je nu zo veel kilometers bespaard dat je nog een uur rondjes kunt blijven rijden. HORNBACH wenst je een goede reis!

Gegarandeerd altijd de laagste prijs!

Online en in de vestiging. Als je binnen 30 dagen na aankoop bij een concurrent in Nederland toch een identiek artikel vindt dat goedkoper is, dan krijg je het bij ons voor dezelfde prijs en nog eens 10% extra korting voor je tip. Geldt ook bij aanbiedingen en internetprijzen. Uitverkopen zijn uitgesloten. Details zijn te vinden op: hornbach.nl/prijsgarantie

Onze Onlineshop en meer informatie vind je op hornbach.nl