Al meer dan een halve eeuw staat Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies bekend als gedegen en betrouwbare partner rondom al uw woonwensen in Groningen en het Westerkwartier.  Of het nu om verkoop van uw woning gaat, de aankoop van een nieuwe woning, het verkrijgen van een hypotheek of advies rondom uw verzekeringen, we kunnen u over de gehele breedte van dienst zijn.

Verkoop

Het verkopen van uw woning is een intensieve bezigheid, uw woning krijgt bij ons alle aandacht om zo vlot en goed mogelijk verkocht te worden zonder dat u daar wakker van hoeft te liggen. Wij zijn ons bewust van de huidige markt en zorgen dat u daarvan maximaal profiteert. Presentatie en zichtbaarheid zijn daarbij ontzettend belangrijk, in combinatie met een commercieel bevlogen makelaar. Wilt u weten hoe wij dat doen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling van uw woning.

Aankoop

In een tijd met bijzonder weinig woningaanbod zou je als koper extra voorzichtig moeten zijn. Laat u zich gek maken door de markt of gaat u weloverwogen te werk als u besluit een bod uit te brengen op een woning. Met ons als aankoopmakelaar bent u goed voorbereid. We gaan met u mee naar de bezichtiging en beantwoorden al uw vragen, geven u een onderbouwd advies qua biedingsstrategie, en benoemen eventuele risico’s en aandachtspunten. Hierbij geldt; een eerste bezichtiging gaan wij vrijblijvend met u mee, u kunt daarna zelf besluiten of u gebruik wilt maken van onze diensten.

Financieel Advies

Een onafhankelijk hypotheekadviseur die u van A tot Z bijpraat over úw financiële mogelijkheden, en een duidelijk advies afgeeft is goud waard. Benieuwd naar úw mogelijkheden? Gedurende een vrijblijvend adviesgesprek laten we u kennis maken met onze financiële diensten en brengen we uw mogelijkheden in kaart.

Contact

Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies
Hoofdstraat 16
9801 BX Zuidhorn
0594 501 501
www.dijkstramakelaardij.nl